- Charakter mistrza.
Gdy kończymy sesję z Kurtem Schellerem, szef dla żartu kladzie ośmiornicę na swojej głowie. Robimy zdjęcia i powstaje jedna z najlepszych okładek "Food Service". Wielki mistrz ma dystans do siebie, ale też do polskiej sceny kulinarnej. Jego spostrzeżenia są mądre i dobitne. Nic dziwnego, że to właśnie w jego kuchni rozpoczęły się kariery kilku najbardziej utalentowanych szefów w Polsce.

- Plaża zamiast kuchni.
Zamiast industrialnej kuchni - otwarty ogień w kominku. Zamiast stalowych blatów - stół w środku lasu. Dziewięciu szefów kuchni porzuciło własne kuchnie, by wziąć udział w dwudniowym spotkaniu "Gotujemy ProNature" w nadbałtyckim Choczewie pod patronatem "Food Service".

- Kalosze, wędka i lekkie pióro, czyli kulinarne wyprawy dla dziennikarzy.
Zwiedzanie winnicy, połowy ryb czy pieczenie chleba u pana Krzysia to świetny sposób, aby przybliżyć mediom restaurację, region lub produkt. Organizacja wypraw kulinarnych to genialne i skuteczne narzędzie marketingu gastronomicznego.

- Wygrywamy szczerością.
Rynek pizzerii jest nie tylko najpopularniejszy, ale też najbardziej konkurencyjny. Jak zdobyć zaufanie partnerów biznesowych i klientów radzi Malgorzata Sroka - odpowiedzialna za rozwój sieci Fabryka Pizzy.

- Kulinarna awangarda w natarciu.
Typowi szefowie kuchni z całego świata na nowo zdefiniowali pojęcie kreatywnej kuchni. Muzyka, sztuka, performance i kuchnia były składnikami jednego z najgorętszych wydarzeń kulinarnych tego roku - Gelinaz.

 

  • O magazynie

    Miesięcznik z branży HoReCa - Food Service, czasopismo specjalistyczne skierowane do właścicieli, kadry kierowniczej, barmanów oraz szefów kuchni placówek gastronomicznych tj. restauracji, barów, kawiarni, hoteli oraz innych placówek zbiorowego żywienia, pragnący poszerzać swą wiedzę, rozwijać umiejętności, a w ten sposób podnosić standard swoich usług.

    Periodyczność: miesięcznik
    Nakład: 9000 egzemplarzy, kontrolowany przez Związek Kontroli Dystrybucji Prasy (ZKDP)
    Dystrybucja: wysyłka imienna przez Pocztę Polską oraz firmę InPost (8000 egz.), dystrybucja w sieci Empik na terenie całego kraju (1000 egz.)

  • Co zawiera prenumerata magazynu

    dziesięć egzemplarzy magazynu,
    E-wydania - darmowy dostęp do cyfrowej wersji magazynów poprzez dedykowaną aplikację na urządzenia mobilne (App Store , Google Play),
    rabaty na uczestnictwo w wydarzeniach organizowanych przez wydawnictwo,
    darmową wysyłkę

  • Gdzie moge zakupić magazyn

    zakup online poprzez sklep.media.com.pl
    poprzez formularz prenumeraty w wersji PDF
    zakup egzemplarzy w salonach Empik
    kontakt bezpośredni do opiekuna produktu
    Piotr Łukowski

  • Strony internetowe związane z magazynem
  • Wydarzenia związane z magazynem

    Konferencje pod egidą magazynu
    kontakt w sprawie wydarzeń
    Anna Pastor
    Katarzyna Wlostowska Monika Łojek

  • Dostępna przestrzeń reklamowa

    Pobierz najnowsze media reklamowe dla magazynu "Foodservice"
    kontakt w sprawie reklamy i sponsoringu
    Monika Łojek Anna Piskorz Nataliia Giermuda

  • Kontakt z Redakcją

    Agata Godlewska

  • Historia magazynu

    Food Service - wydawany od 1994 r. prestiżowy magazyn specjalistyczny skierowany do szefów kuchni, właścicieli oraz kadry zarządzającej renomowanych placówek gastronomicznych oraz hoteli. Na stałe z redakcją współpracują m.in. szef kuchni Adam Chrząstowski, Master Sommelier Adam Pawłowski oraz prof. Jarosław Dumanowski. „Food Service” jest częścią sieci profesjonalnych magazynów wydawanych pod tym samym tytułem w Polsce, Austrii, Niemczech, Szwajcarii, Rosji, Indiach. Redaktor naczelną magazynu jest Agata Godlewska.

  • Stopka magazynu

    Stopka magazynu Foodservice

x

Wszystkie prawa zastrzeżone © 2016 VFP Communications Ltd.