- Misja: pomorze.
Metamorfoza to niewielka restauracja przy ul. Szerokiej w Gdańsku. Jeszcze rok temu właścicielka Justyna Zdunek marzyła, by o jej lokalu serwującym jedynie pomorskie produkty usłyszała cała Polska. Dziś współpracują z UM Gdańsk, organizują kulinarne wyprawy dla dznnikarzy, a także pierwsze w Polsce spotkanie szefów kuchni "Gotujemy Pronature". Szefa kuchni Łukasza Toczka oraz Justynę Zdunek pytamy: jak to sie robi?.

- Dostawy bezpośrednie do sektora Horeca.
Skąd pochodzą surowce do produkcji gastronomicznej i jaką drogę przebyły, zanim trafiły na talerz klienta? Czy w każdej restauracji jest to do sprawdzenia?.

- Restauratorze, hotelerzu nie jesteś sam!
Prowadzenie własnej resauracji, hotelu nie musi być samotną walką. Warto rozejrzeć się i poszukać partnerów biznesowych-producentów, dostawców, dystrybutorów. Wspólne działanie w zakresie marketingu gastronomicznego przynosi obopólne korzyści, o ile właściwie dobieramy kontrahentów i wywiązujemy się ze zobowiązań.

- Wyjdź z restauracją na zewnątrz..
Nie ma latem nic przyjemniejszego niż posiłek na świeżym powietrzu. Rodzinne spotkania, meetingi, spotkania firmowe i uroczystości - najlepszym rozwiązaniem dla restauracji są wówczas mobilne systemy bankietowe.

- Król podrobów.
Anthony Bourdain nazwał go najbardziej wpływowym szefem kuchni na świecie. Z Fergusem Hendersonem, właścicielem i twórcą restauracji St. John w Londynie, rozmawia Patrycja Siwiec.

 

  • O magazynie

    Miesięcznik z branży HoReCa - Food Service, czasopismo specjalistyczne skierowane do właścicieli, kadry kierowniczej, barmanów oraz szefów kuchni placówek gastronomicznych tj. restauracji, barów, kawiarni, hoteli oraz innych placówek zbiorowego żywienia, pragnący poszerzać swą wiedzę, rozwijać umiejętności, a w ten sposób podnosić standard swoich usług.

    Periodyczność: miesięcznik
    Nakład: 9000 egzemplarzy, kontrolowany przez Związek Kontroli Dystrybucji Prasy (ZKDP)
    Dystrybucja: wysyłka imienna przez Pocztę Polską oraz firmę InPost (8000 egz.), dystrybucja w sieci Empik na terenie całego kraju (1000 egz.)

  • Co zawiera prenumerata magazynu

    dziesięć egzemplarzy magazynu,
    E-wydania - darmowy dostęp do cyfrowej wersji magazynów poprzez dedykowaną aplikację na urządzenia mobilne (App Store , Google Play),
    rabaty na uczestnictwo w wydarzeniach organizowanych przez wydawnictwo,
    darmową wysyłkę

  • Gdzie moge zakupić magazyn

    zakup online poprzez sklep.media.com.pl
    poprzez formularz prenumeraty w wersji PDF
    zakup egzemplarzy w salonach Empik
    kontakt bezpośredni do opiekuna produktu
    Piotr Łukowski

  • Strony internetowe związane z magazynem
  • Wydarzenia związane z magazynem

    Konferencje pod egidą magazynu
    kontakt w sprawie wydarzeń
    Anna Pastor
    Katarzyna Wlostowska Monika Łojek

  • Dostępna przestrzeń reklamowa

    Pobierz najnowsze media reklamowe dla magazynu "Foodservice"
    kontakt w sprawie reklamy i sponsoringu
    Monika Łojek Anna Piskorz Nataliia Giermuda

  • Kontakt z Redakcją

    Agata Godlewska

  • Historia magazynu

    Food Service - wydawany od 1994 r. prestiżowy magazyn specjalistyczny skierowany do szefów kuchni, właścicieli oraz kadry zarządzającej renomowanych placówek gastronomicznych oraz hoteli. Na stałe z redakcją współpracują m.in. szef kuchni Adam Chrząstowski, Master Sommelier Adam Pawłowski oraz prof. Jarosław Dumanowski. „Food Service” jest częścią sieci profesjonalnych magazynów wydawanych pod tym samym tytułem w Polsce, Austrii, Niemczech, Szwajcarii, Rosji, Indiach. Redaktor naczelną magazynu jest Agata Godlewska.

  • Stopka magazynu

    Stopka magazynu Foodservice

x

Wszystkie prawa zastrzeżone © 2016 VFP Communications Ltd.