- Ambasadorka Podlasia.
O Arlecie Żynel można opowiadać godzinami, podobnie jak ona godzinami rozmawia o kuchni. W pracy używa najważniejszej przyprawy, jaką jest serce. Kocha Podlasie, które aktywnie promuje, chwaląc regionalne produkty. Mimo rozczarowania związanego z zamknięciem restauracji Mistrz i Małgorzata nie ustaje w pracy. Wkrótce otwiera Podlaską Akademię Kulinarną.

- Trium braci Roca.
Oprócz gwiazdek Michelin to najbardziej prestiżowe wyróżnienie dla restauracji z całego świata. W tegorocznym rankingu 50 Best triumfowała Hiszpańska El Celler De Can Roca, detronizując trzyletniego lidera - Kopenhaską Nomę.

- Włos w zupie, czyli komunikacja kryzysowa w restauracji.
Dlaczego nie można zamiatać restauracyjnych wpadek pod dywan?

- Konkurencja sprzyja rozwojowi.
Czy koncept kanapkowy może być receptą na sukces w biznesie gastronomicznym? Opowiada Łukasz Borek, dyrektor zarządzający Sandwich Bar Canappka.

- W gotowaniu najważniejsza jest wolność.
Zbuntowana, autorska i oryginalna kuchnia to nie zawsze przepis na sukces. Jak daleko można uciec w szaleństwo i wciąż pozostać zrozumianym przez gości? Z Kobe Desramaultsem rozmawiam w jego restauracji In De Wulf w Dranouter.

 

  • O magazynie

    Miesięcznik z branży HoReCa - Food Service, czasopismo specjalistyczne skierowane do właścicieli, kadry kierowniczej, barmanów oraz szefów kuchni placówek gastronomicznych tj. restauracji, barów, kawiarni, hoteli oraz innych placówek zbiorowego żywienia, pragnący poszerzać swą wiedzę, rozwijać umiejętności, a w ten sposób podnosić standard swoich usług.

    Periodyczność: miesięcznik
    Nakład: 9000 egzemplarzy, kontrolowany przez Związek Kontroli Dystrybucji Prasy (ZKDP)
    Dystrybucja: wysyłka imienna przez Pocztę Polską oraz firmę InPost (8000 egz.), dystrybucja w sieci Empik na terenie całego kraju (1000 egz.)

  • Gdzie znajdę wydanie?

    Wejdź na stronę: www.e-wydania.media.com.pl
    W styczniu 2024 r. wstrzymano wydawanie mgazynu.
    kontakt bezpośredni do opiekuna produktu
    Piotr Łukowski

  • Strony internetowe związane z magazynem
  • Dostępna przestrzeń reklamowa

    Pobierz najnowsze media reklamowe dla magazynu "Foodservice"
    kontakt w sprawie reklamy i sponsoringu
    Anna Piskorz

  • Kontakt z Redakcją

    Monika Jankowska-Kapica

  • Historia magazynu

    Food Service - wydawany od 1994 r. prestiżowy magazyn specjalistyczny skierowany do szefów kuchni, właścicieli oraz kadry zarządzającej renomowanych placówek gastronomicznych oraz hoteli. Na stałe z redakcją współpracują m.in. szef kuchni Adam Chrząstowski, Master Sommelier Adam Pawłowski oraz prof. Jarosław Dumanowski. „Food Service” jest częścią sieci profesjonalnych magazynów wydawanych pod tym samym tytułem w Polsce, Austrii, Niemczech, Szwajcarii, Rosji, Indiach. Redaktor naczelną magazynu jest Agata Godlewska.

x

Wszystkie prawa zastrzeżone © 2024 VFP Communications Ltd.